χθεσινη αποχωρηση Gntm 3 - Gntm 3 To Montelo Poy Apoxwrhse X8es 1 12 Ola Osa Eidame Youfly

GNTM Spoiler Αποχώρηση 311. πριν 54 λεπτά - Τίτλος τελευταίου νέου.


Gntm 3 Apoxwrhse H Lia Apo Ton Diagwnismo Star Gr

Το απόλυτο φαβορί εκτός παιχνιδιού.

χθεσινη αποχωρηση gntm 3. Μια μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM. Το νέο ραπάρισμα του Γύπα και η απάντηση του Σκουλού. GNTM 3 Spoiler 1211.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώhttpswwwstargrtvpsychagogiagreeces-next-top-model-3GNTMgr StarChannelTVGreeces Next Top Model. Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώhttpswwwstargrtvpsychagogiagreeces-next-top-model-3GNTMgr StarChannelTVGreeces Next Top Model. Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός - Ο νέος κανόνας και οι 19 που μπήκαν στη βίλα 0004 29-09-2021.

To ατύχημα και η αποχώρηση του Golden Boy. GNTM 3 Spoiler 712. Τα καυτά φιλιά Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Γιώργου Καράβα.

Facebook Greeces next top model NEWSROOM IEFIMERIDAGR 27102020 0053. ΗΟΜΕ News Media GNTM. To GNTM εξελίσσεται στο παιχνίδι των ανατροπών καθώς ένα ένα τα φαβορί.

Για πρώτη φορά στο GNTM 3 αποχώρησε αγόρι. Τα καρφια των παικτων κατα του Δημοσθενη μετα τη χθεσινη αποχωρηση 07102020 1250 by Γεωργια Τσιντζα georgiatsintza. Με έμπνευση από τη θρυλική Αμερικανή αεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ τα μοντέλα θα έπρεπε να φωτογραφηθούν με.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι αποχώρησε από το GNTM 3 Φωτογραφία. Αποχώρησε το φίδι από το. Τη χειρότερη επίδοση σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής είχε η Αλεξάνδρα η.

Παρουσιάζει 6080 άρθρα σχετικά με. Αρχικά στο gntm 3 φωτογραφήθηκαν σε τριάδες. Τη σημερινή αποχώρηση δεν τη περιμένεις με τίποτα.

Τόσο ο διαγωνιζόμενος όσο και οι συμπαίκτες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Με κλάματα έγινε η τελευταία αποχώρηση από το gntm 3Μετά από μία δύσκολη αλλά εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση τέσσερα υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν προς αποχώρηση αλλά αυτή τη φορά γυναίκα ήταν αυτή που. 216 νέα κρούσματα σήμερα στη.

Ήταν στις χειρότερες φωτογραφίες και κανείς δεν την ψήφισε να μείνει Κλάματα και ανατροπή. Gntm 3 αποχώρηση. Ποια αποχωρεί σήμερα λίγο πριν τον ημιτελικό.

Ανατροπή - Η αποχώρηση του φαβορί που δεν περίμενε κανείς. GNTM 3 - Ανατροπή. Το μοντέλο που αποχώρησε χθες 2610.

Αυτοί είναι οι 4 που επιστρέφουν τη Δευτέρα. Ωστόσο τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις. Οι παίκτες δεν τα πήγαν καθόλου καλά στη.

Τα 3 άτομα που επέλεξε ήταν η Λία ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνη ή αλλιώς Golden Pass της κριτικής επιτροπής. Gntm 3 αποχώρηση 2010. Το Greeces Next Top Model GNTM ή Next Top Model Greece είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικανικού reality show μόδας Americas Next Top Model.

Αφού πρώτα χαλάρωσαν με ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο sooo 2020 οι διαγωνιζόμενοι του gntm 3 ετοιμάστηκαν για άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης. Το golden pass του GNTM 3 Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι. GNTM 3 spoiler.

Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 καθώς το νέο concept με τις φωτογραφίσεις έκφρασης θα οδηγήσει στην αποχώρηση ενός παίκτη από την βίλα του ριάλιτι μόδας του Star. Η αποχώρηση της Μαρινέλας στο επεισόδιο της Τρίτης 1711 δίνει το αριθμητικό προβάδισμα στα αγόρια του σπιτιού του GNTM 3H Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας έπιασαν τα 11 μοντέλα μετά την επιστροφή των Εμμάνουελ. Οι μέρες που μας χωρίζουν από τον ημιτελικό και τον τελικό του GNTM 3 πλησιάζουν και τα περιθώρια για τους διαγωνιζόμενους στενεύουν.

Gntm Αποχώρηση - Ημερομηνία τελευταίας είδησης. Δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα. Αιμιλιάνο και Ηρακλής GLOMEX.

Τα κλάματα της Παρασκευής βγαίνοντας από την πισίνα. Μήπως τη χθεσινή ανατροπή με την αποχώρηση την έχουμε ξαναδεί. Αποχώρησε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί Vid Το μοντέλο που έκλεψε καρδιές αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης - Έχουμε την τελική δεκάδα του GNTM 3 και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.


Gntm 3 Ayth H Paiktria Apoxwrhse Next Top Model Athens Magazine


Gntm 3 H Prwth Apoxwrhsh H Kalyterh Fwtografia Kai Ta Klamata Videos Newsbomb


Gntm 3 Ayto To Montelo Apoxwrhse X8es 8 12 Ola Osa Eidame Youfly


Gntm 3 H Apopsinh Apoxwrhsh Sigoyra Htan Anamenomenh Queen Gr


Gntm 3 Ta Sxolia Twn Tessarwn Finalist Meta Th X8esinh Apoxwrhsh Neolaia Gr


Gntm 3 Apoxwrhse H Rasel Den Mporoysan Na Krathsoyn Th Xara Toys Oi Paiktes Newsbeast


H Nea Apoxwrhsh Toy Gntm 3 Einai Ayth Poios Efyge Apo To Spiti Queen Gr


Gntm 3 Spoiler Shmera 17 11 Hr8e H Wra Ths Na Apoxwrhsei Poio Koritsi Feygei Shmera


Gntm 3 To Montelo Poy Apoxwrhse X8es 26 10 Youfly


Gntm 3 Ayto To Montelo Apoxwrhse Apo Ton Hmiteliko X8es 14 12


Gntm 3 Ektos Paixnidioy Kai O Hraklhs H Anesh Toy Kai Oi Antidraseis Gia Thn Kalyterh Fwtografia Ths Bradias Kosmika Thleoptika Nea Womenonly Gr


Marinela Zyla H Prwth Anarthsh Meta Thn Apoxwrhsh Ths Apo To Gntm 3 Newsbeast


Rodd1jfokq6ydm


Gntm 3 Taseis Lipo8ymias Sto Plato Kai H Apoxwrhsh Toy Dhmos8enh Tzoymanh E8nos


Gntm 3 To Montelo Poy Apoxwrhse X8es 7 12 Ola Osa Eidame Youfly


Gntm 3 To Montelo Poy Apoxwrhse X8es 1 12 Ola Osa Eidame Youfly


Gntm 3 Efyge O Panagiwths Poy Xoreye X8es Gia Thn Apoxwrhsh Ths Rasel E8nos


Gntm 3 Poios Apoxwrhse X8es To Disavantage Toy Entoyarnt Poy Efere Ta Panw Katw Neolaia Gr


Gntm 3 Apoxwrhse H Lia Apo Ton Diagwnismo Star Gr